B.B. Erzurumspor'da tek hedef 3 puan

B.B. Erzurumspor'da tek hedef 3 puan
Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan BB Erzurumspor hazırlıklarını tamamladı.

Erzurum Post- Pazar günü akşam 19.15'de Kazım Karabekir Stadyumu'nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan B.B. Erzurumspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu,

 

ALTIPARMAK: TAKIMIN YÜZDE DOKSANI HAZIR. KİM İYİ İSE O OYNAYACAK


BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “İlk üç haftada futbol olarak çok doyurucu ve her anlamda istediğimiz çoğu şeyi yaptık diyebilirim. Oynadığımız ilk üç maçta yalnızca oynadığımız oyunun neticesini skora yansıtamadık. Şu an o oynanan sonuçları skora yansıtmış olsaydık bu seriden 9 puan ile çıkmış olacaktık. Belki de oynayacağımız Medipol Başakşehir maçına milli maç arasında lider girebilirdik. Yeni bir takımız, sezon başından bugüne kadar çok olumlu işler yaptık diyebilirim. Takıma geç katılan arkadaşlarımız da oldu. Yeni yeni form tutanlar oldu. Takım istenilen kıvama gelmeye başladı. Bundan sonra benim işim daha kolay olacak" dedi.

 

"TARAFTARIMIZA SEZONUN İLK ÜÇ PUANINI HEDİYE EDECEĞİZ"

 

Transferin tamalandığını da belirten Altıparmak, "Takımımızın yüzde 90'ı oynamaya hazır durumda. Milli maç arası ve ondan sonraki maçımıza çok zaman var, bizler bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz. Başakşehir maçından inşallah üç puan alıp istediğimiz yerlere doğru hızla gitmeyi de hedefliyoruz. Ben şunu da söylemek isterim ki, Türkiye'nin en iyi taraftarına sahibiz. İlk üç maçta olduğu gibi bu maçda da bizi canı gönülden güçlü bir şekilde destekleyeceklerine eminim. Bu muhteşam tadraftara sezonun ilk üç puanını hediye etmek istiyoruz." diye konuştu.

Yorum Yaz