Kaymakam Turan'dan başarılı öğrencilere kitap

Kaymakam Turan'dan başarılı öğrencilere kitap
Oltu Kaymakamı Şenol Turan, Anadolu ve Fen Lisesi'nin başarılı öğrencilerini kitapla ödüllendirdi.

Erzurum Post-Oltu Kaymakamı Şenol Turan, Oltu’da orta öğrenimden yükseköğrenime geçiş sınavında başarı gösteren 10 öğrenciyi makamında kabul ederek kitap hediye etti. 

 


Ziyarette öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Milli eğitim Müdür Yardımcısı Nihat Korku, Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Osman Taşçı ve Fen Lisesi Müdürü Ahmet Kalkan da eşlik etti. 

 


Oltu Kaymakamı Şenol Turan, ilçe merkezinde bulunan Oltu Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden 10 öğrenciyi kitapla ödüllendirdi. Sınavda başarı göstererek tıp, eczacılık, diş hekimliği ve hukuk fakültelerini kazanan öğrencileri makamında ağırlayan Kaymakam Turan, öğrencilere nasihatte bulundu. 
Öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatlarında daha sıkı çalışmaları uyarısında bulunan Turan, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için Oğuz Atay’dan Tutunamayanlar, Orhan Pamuk’tan Kara Kitap ve Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü adlı kitapları hediye etti. 

 


Öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılarının devamı temennisinde bulunan Kaymakam Şenol Turan, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Yorum Yaz